Hvorfor købe sølvsmykker?

Sølv er rimeligt i pris, og det er forholdsvis lettilgængeligt. Det er et af de mest foretrukne metaller til smykkefremstilling. På grund af den forholdsvis rimelige pris, er det meget nemt at finde mange forskellige variationer inden for sølvsmykker, også hvad angår designs.

Din fantasi er nok det, der sætter grænsen - så mange forskellige modeller og typer af sølvsmykker kan du finde.

Sølvvedhæng

På grund af sølvs dulmende farve, foretrækker de fleste mennesker sølvsmykker frem for de gule guldsmykker. En anden årsag til at nogle fortrækker sølv frem for guld er forskellen i pris.

Selv om alle gerne vil have mindst ét guldsmykke på sig, er der en grænse for hvor meget de kan bruge på det. Dette gør, at folk køber de billigere sølvsmykker for at tilfredsstille deres appetit efter smykker.

Sølvhalskæde

De mest populære sølvsmykker

De mest forekommende typer sølvsmykker er ringe, kæder, halskæder, armbånd og ankelkæder.

Sølvsmykker får en person til alt se mere elegant. ud. Selv hvis det er et stort sølvsmykke, ser du stadigvæk elegant ud, og smykket går fint med alle slags tøj og passer til alle lejligheder.

Sølv er et af de fineste metaller. De fleste metaller er i deres reneste tilstand smedbare, og det er ikke godt til smykkefabrikation.

For at gøre det hårdere og mere holdbart er det nødvendigt at blande det rene metal med et eller flere metaller for at gøre det bedre til smykkefabrikation. Det samme er tilfældet med sølv. Sølv blandes også med andre metaller i meget små mængder for at gøre det hårdere og mere velegnet til at lave flotte smykker.

 

Værd at vide om sterlingsølv

Sterlingsølv er en af de mest normale legeringer, når det kommer til sølvsmykke. Sterlingsølv består af ca. 93 % sølv og 7 % kobber. Denne kombination fungerer fint, når det gælder smykkefremstilling.

Sterlingsølv er også kendt for sin evne til at holde og indfatte diamanter, og mange mennesker køber diamantbesatte sølvsmykker i stedet for diamantbesatte guldsmykker for at spare penge. Resultatet er, at sølv bliver mere og mere populært. I dag foretrækker folk hvidguld frem for gult guld, fordi hvidguld er mere attraktivt i farven.

Der er næsten ingen forskel på sølv og hvidguld i udseendet, så det ene kan sagtens erstatte det andet. Hvis pengene spiller en vigtig rolle, så fortvivl ikke! Et sølvsmykke kan bibringe den samme følelse som et smykke af hvidguld.

Sølvsmykker Vielsesring i sølv Sølv smykker